Известие

Collapse
No announcement yet.

Let's ROCK!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• NAZARETH - Sunshine
    Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
    Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
    Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
    sigpic

Comment

• ...
      Last edited by nickgaidarov; d.m.y г., 14:52.

Comment

• ...

Comment

• Aаааа гайдарооов ... редактирай си постовете и добавяй новите в един пост след като си ни налазил и тук Не сме длъжни да ни флудиш нон стоп
          Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
          Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
          Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

• ...

Comment

• Първоначално публикувано от nickgaidarov Покажи съобщение
              Суни, не мисля, че в постовете ми има нещо за редакция. А ако не си любител на стойностната музика, просто не я слушай. И съответно не спами поне тук. Знаеш къде ти е мястото - в темата "Среднощен експрес" при останалите ти себеподобни, а по отношение на музиката - при чалгата.
              Пак подскачаш.
              Човекът ти каза просто да си редактираш постовете, а не да пускаш нови - това е част от правилата на форума.
              И не е трудно, повярвай ми.
              Ти, обаче, отново с рого..
              Кому е нужно?

Ако не знаеш как се редактира пост, за да добавиш нов линк (така и така си последен писал по темата), кажи - ще те науча.
              Не е нужно непрекъснато да влизаш в конфликт с някого и да го пращаш в музикални зони, в които би повърнал.
              Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
              My Red Love
              AR 145 1.4 TS - ex

Comment

Суни, не мисля, че в постовете ми има нещо за редакция. А ако не си любител на стойностната музика, просто не я слушай. И съответно не спами поне тук. Знаеш къде ти е мястото - в темата "Среднощен експрес" при останалите ти себеподобни, а по отношение на музиката - при чалгата.
                Съвсем човешки ти обясних какъв е редът а ти ми се звериш .
                За втори път ти се случва да ме пращаш по разделите на форума . Препоръчвам ти да се съобразяваш малко и да не се опитваш трети път.
                И ако искаш да ми правиш личностни окачествяванеия и характеристики - Опитай се да ми го кажеш в лицето .
                Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

• ...

Comment

• 100 Greatest Guitar Riffs Of All Time

Comment

Ранобудна принцесо, виждам, че вече си редактирала постовете ми.
                      Става и така, всички да са на едно място, с едно изключение - бих желал песента, посветена на Пловдив, да е на отделен пост - не случайно на тази песен съм направил и единствения си коментар, а всички останали са директна препратка към Тубата. ОК?

P.S. Извинявам се - видях току-що, че някой друг ми е редактирал постовете, а бях останал с впечатление, че само ти можеш да пипаш тук. Както и да е - правете каквото искате, но оставете хубавите песни.
                      Исках да те науча, но колегите са ме изпреварили.
                      Това не отменя предложението да ударя едно рамо с обучение кога и как можеш да редактираш.
                      Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
                      My Red Love
                      AR 145 1.4 TS - ex

Comment

• https://youtu.be/ZgbmDMNu42s?list=RDZgbmDMNu42s

Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.

Comment

• ...

Comment

• Един взе да ми става особено симпатичен,та викам да го поздравя с нещо,щот ми е далече да го опъна с много любов.
                            https://www.youtube.com/watch?v=SGCJFkVM35A
                            Last edited by 546; d.m.y г., 20:22.

Comment

• ...

Comment

• Жени бол ,но любовта е сляпа,да знаиш!
                                Късметлия си ти Гайдаров,голям късметлия.

Comment

Working...
                                X